Postet nga: BQK

Përfaqësuesit e BQK-së përfunduan takimet pranverore virtuale të FMN-së dhe BB-së

Banka Qendrore e Republikës së Kosovës (BQK) ka marrë pjesë në takimet pranverore të Fondit Monetar Ndërkombëtar (FMN) dhe të Bankës Botërore (BB), që ...

Pse u zvarrit tenderi 1.4-milionësh për furnizim me targa?

Në emisionin “Kallxo Pernime” po transmetohet hulumtimi për zvarritjen e tenderit në vlerë 1.4 milion euro për furnizim me targa.

BQK dhe Banka Qendrore e Portugalisë filluan aktivitetet për avancimin e proceseve në BQK

Banka Qendrore e Republikës së Kosovës (BQK) dhe Banka Qendrore e Portugalisë (Banco de Portugal) kanë filluar sot aktivitetet me fokus në avancimin e proceseve në BQK pë...

Mbi 50 punonjës të larguar nga BKS, në mesin e tyre edhe gra që ishin në pushim të lehonisë

Byroja Kosovare e Sigurimeve (BKS) në dhjetor të vitit të kaluar ka vendosur të mos u vazhdoj kontratën e punës mbi 50 punëtorëve të saj. Në mesin ...

Miratohet nga BQK zgjedhja e kryeshefit ekzekutiv të Byrosë Kosovare të Sigurimeve

Banka Qendrore e Kosovës ka miratuar vendimin e Asamblesë së Përgjithshme të Byrosë Kosovare të Sigurimeve për zgjedhjen e Sami Mazrekut, kryeshef ekzekutiv të këtij institucioni.

BQK: Jemi të gatshëm të ndihmojmë tutje në tejkalimin e pasojave nga COVID-19

Guvernatori i Bankës Qendrore të Republikës së Kosovës, Fehmi Mehmeti, ka mbajtur takime me përfaqësues të bizneseve, të bankave komerciale dhe me drejtues të Fondit ...

Guvernatori i BQK-së viziton Fondin Kosovar për Garanci Kreditore

Guvernatori i Bankës Qendrore të Kosovës, Fehmi Mehmeti  gjatë ditës është takuar me përfaqësues të Fondit Kosovar për Garanci Kreditore.

BQK e përkushtuar t’i zbatoj rekomandimet e dala nga raporti i FMN-së

Banka Qendrore e Kosovës (BQK), mbete e përkushtuar të forcoj kapacitet dhe të zbatoj rekomandimet e dala nga raporti i FMN-së. Nga BQK thonë se nivelet e larta ...