Postet nga: Besa Limani

Përfundon seanca për masën e sigurisë për 6 zyrtarët policorë, të arrestuar pas incidentit ku u vra një polic

Para pak minutave ka përfunduar seanca për masën e sigurisë për 6 zyrtarë policorë të cilët janë arrestuar në lidhje me ngjarjen tragjike që ka ndodhur ...

Konflikti për shitblerjen e kafshëve që çoi në vrasje, eksperti i forenzikës jep detaje për filmimet në ditën kritike

Në gjykimin ndaj Sadat dhe Fejard Llugaliu, të akuzuar për vrasjen e Fahri Bunjakut në vitin 2016-të në Podujevë, të njëjtit janë ballafaquar me ekspertin e Agjencisë së ...

E pranon fajësinë i akuzuari për keqpërdorim detyre në OJQ-në “Shpëto Jetë”

Xhavit Gashi, i cili akuzohet nga Prokuroria për keqpërdorim të detyrës zyrtare si person i autorizuar i OJQ-së “Shpëto Jetë”, e ka pranuarr fajësinë.

Shtyhet seanca në gjykimin për vrasjen e vitit 2016 në Podujevë

Për shkak të problemeve shëndetësore të njërit nga të akuzuarit në rastin e vrasjes së  Fahri Bunjakut në vitin 2016, seanca gjyqësore në këtë rast ...

Konflikti që nisi për kafshë dhe përfundoi me vrasje, eksperti i forenzikës tregon për analizat e ADN-së së të akuzuarve

Sadat dhe Fejard Llugaliu, të akuzuar për vrasjen e Fahri Bunjakut në vitin 2016-të në Podujevë, janë ballafaquar në seancë gjyqësore me ekspertin e forenzikës, Bashkim Mustafa.

Vazhdon seanca për vrasjen e vitit 2016-të në Podujevë

Sadat dhe Fejard Llugaliu, të akuzuar për vrasjen e Fahri Bunjakut në vitin 2016-të në Podujevë, janë ulur sërish në bankën e të akuzuarve në Gjykatën ...

Mbahet seanca ndaj të akuzuarve për vrasjen e vitit 2016 në Podujevë

 

Shtyhet sërish seanca e rigjykimit për vrasjen e vitit 2016 në Podujevë

Është shtyrë sërish seanca e rigjykimit në rastin ku të akuzuar janë Sadat e Fejard Llugaliu për vrasjen e Fahri Bunjakut.