Postet nga: Gjykata e Prishtinës

Ish-gjyqtari Sali Berisha i akuzuar për ryshfet: 10 mijë eurot në zarf ishin të motrës së gruas time

I akuzuar për marrje ryshfeti dhe armëmbajtje pa leje, ish-gjyqtari Sali Berisha ka paraqitur mbrojtjen e tij në Gjykatën e Prishtinës përballë akuzave që rë...

Fillon rishtazi gjykimi ndaj ish-ministrit të Bujqësisë, Nenad Rikallo dhe të tjerëve për korrupsion

Në Gjykatën e Prishtinës ka filluar rishtazi gjykimi ndaj ish-ministrit të Bujqësisë, Nenad Rikallo, dhe ndaj Kapllan Halimit, Shefki Zeqirit, Ekrem Gjokës, Shkëlzen Morinës, ...

Refuzohet ankesa e Qeverisë kundër vendimit të Gjykatës së Prishtinës lidhur me uljen e pagave të gjyqtarëve dhe prokurorëve

Gjykata e Apelit, Departamenti për çështje administrative, ka marrë aktvendim përmes të cilit  e ka refuzuar ankesën Qeverisë së Kosovës kundër vendimit të Gjykatës ...

Reagim i Rrjetit të Grave për rastin e dhunimit të 11 vjeçares

Rrjeti i Grave të Kosovës (RrGK) ka kërkuar të merren masa disiplinore ndaj prokurorëve të përfshirë në hetimet dhe aktakuzën, në rastin e dhunimit të 11 ...

Arsyetimi i Gjykatës për hedhjen e aktakuzës në rastin e të dyshuarve për dhunimin e 11-vjeçares

Gjykata e Prishtinës, Departamenti për të Mitur, ka hedhur poshtë aktakuzën ndaj pesë personave të dyshuar për dhunimin e 11-vjeçares.

Gjykata e Prishtinës hedh poshtë aktakuzën ndaj 5 personave të dyshuar për dhunimin e 11-vjeçares

Gjykata e Prishtinës, Departamenti për të mitur,  ka hedhur poshtë aktakuzën ndaj pesë personave të cilët, sipas Prokurorisë, dyshohet se ishin përfshirë në dhunimin e ...

Paraburgim për 9 zyrtarët e Lipjanit

Gjykata e Prishtinës ka caktuar masën e paraburgimit prej një muaj për 9 persona të dyshuar për veprat penale - keqpërdorim i detyrës zyrtare apo ...

Gjykimi i Enver Sekiraqës, Arben Berisha rrëfen momentin si e vrau Triumf Rizën

Në rigjykimin e Enver Sekiraqës, i akuzuar për nxitje të vrasjes së policit të Kosovës, Triumf Rizës, ka dëshmuar Arben Berisha, personi i dënuar ...