Postet nga: falsifikim i parasë

Aksioni i Policisë, dy të arrestuar për falsifikim të parave

Policia ka njoftuar se ka arrestuar dy persona të dyshuar për veprën penale falsifikim i parasë. Policia ishte vënë në kërkim të tre personave të dyshuar, ...

Tre persona ndër ta dy të mitur tentuan të vejnë në qarkullim rreth 400 mijë euro false

Dy të mitur, L. Sh., dhe E.M., janë dërguar në paraburgim për 30 ditësh për shkak se të njëjtit po dyshohen se kanë kryer veprë...

Del në gjyq i dyshuari për blerjen e derivateve me para të falsifikuara

Rrahmon Voca i akuzuar nga prokuroria e Mitrovicës për falsifikimin e 100 eurove u deklarua i pafajshëm në gjykatë.

6 muaj burgim për 100 euro të falsifikuara

Gjykata e Ferizajt sot ka shpallur fajtor Burim Gabricën për falsifikim parash.

Kaçanikasi i akuzuar për kokainë e para të falsifikuara, pranon fajin vetëm për paratë false

Suad Strazha, i cili akuzohet për falsifikim të parave dhe shitje të narkotikëve, e ka pranuar fajësinë për paratë false, por jo edhe për dy ...

Gjilan, akuzohet se tentoi ta shlyejë borxhin me 200 euro të falsifikuara

Reshat Troni po akuzohet nga Prokuroria e Gjilanit për vënie në qarkullim 200 euro të falsifikuara.

Konfiskohen 100 euro nën dyshimin se janë të falsifikuara

Një punëtore e një banke në Gjilan ka njoftuar se gjatë deponimit të disa të hollave të një klienti ka hasur në një valutë 100 euroshe të falsifikuar.

Konfiskohen rreth 40 mijë euro false, arrestohen dy persona

Dy persona janë arrestuar nga Policia e Kosovës si të dyshuar për falsifikim të parasë.