VIDEO - Telekomi para kollapsit, Kuvendi pa kuorum ta votojë rezolutën

Kuvendi i Kosovës nuk pati kuorum në seancën e sotme që të hedh në votim rezolutën nga debati parlamentar për situatën financiare të Telekomit të Kosovës, pas lejimit të përmbarimit të Vendimit Përfundimtar OEN nr. 20990/MHM, të Gjykatës Ndërkombëtare të Arbitrazhit pranë Dhomës së Tregtisë dhe Industrisë në Paris.

Kryetarja e Kuvendit, Vjosa Osmani tha se kjo rezolutë do të dalë në votim pas debatit tjetër parlamentar që do të mbahet sot.

Legjislativi aktualisht ka nisur debatin parlamentar për të drejtat e pensionistëve kontributdhënës.

Seanca e Kuvendit të Kosovës

Seanca e Kuvendit të Kosovës

Publiée par Kallxo.com sur Vendredi 24 juillet 2020