Postet nga: telekomi i kosovës

Gjykata vendos në favor të Z-Mobile, lejon përmbarimin milionësh ndaj Telekomit

Gjykata Themelore Prishtinë ia ka njohur të drejtën kompanisë “Dardafone.net LLC” për përmbarimit (realizimin) e borxhit milionësh duke ia refuzuar prapësimin (kundërshtimin) e ...

Telekomi i Kosovës anulon konkursin për Kryeshef Ekzekutiv dhe Zyrtar Kryesor të Financave dhe Thesarit

Telekomi i Kosovës ka njoftuar të gjithë kandidatët të cilët kanë aplikuar për pozitat: Kryeshef Ekzekutiv dhe Zyrtar Kryesor i Financave dhe Thesarit, për anulimin ...

Telekomi i Kosovës me mbi 4.8 milionë euro borxh ndaj ARKEP-it, rrezikon të shkojë në përmbarim

Komisioni për Ekonomi, Punësim, Tregti, Industri, Ndërmarrësi dhe Investime Strategjike në mbledhjen e ardhshme e ka ftuar për raportim U.D Kryeshefen Ekzekutive të Telekomit ...

"Privatizimi" i internetit dhe i IPTV-së, Telekomi i jep 60% të të hyrave kompanisë private

Telekomi i Kosovës e ka nënshkruar një kontratë të ngjashme me atë të “Z-Mobile” duke ia dhënë 60% të të hyrave nga shërbimet e Internetit, IPTV dhe ...

Deklarohet Telekomi i Kosovës: Nuk ka përgjime nga ana jonë

Një dhomë e përgjimeve brenda Telekomit të Kosovës ka qenë pjesë e debateve të shumta ditëve të fundit pas deklaratave të Presidentit Thaçi, i cili tha ...

Shkarkimet në Telekom, Kurti komenton vendimet e Inspektoratit

Kryeministri në detyrë Albin Kurti është deklaruar rreth vendimeve të Inspektoratit të Punës që të kthehen në punë ish-Kryeshefi i Korporatës Energjetike të Kosovës, Njazi Thaçi ...

Reagon Bedri Istrefi pas vendimit të Inspektoratit: Jam i lumtur që do të kthehem në punë

Ish-kryeshefi i Telekomit të Kosovës, Bedri Istrefi, ka reaguar pas vendimit të Inspektoratit të Punës që e ka obliguar bordin e përkohshëm të kësaj ndë...

Inspektorati i anulon shkarkimet e bordit të qeverisë Kurti në Telekom

Inspektorati i Punës ka nxjerrë vendimin i cili obligon Telekomin e Kosovës ta anulojë shkarkimin e ish-kryeshefit të Telekomit të Kosovës, Bedri Istrefi.

Do NOT follow this link or you will be banned from the site!