Postet nga: agim çeku

Rasti 'Veteranët' kthehet në rigjykim

Aktgjykimi lirues për 12 të akuzuarit në rastin “Veteranët” është prishur nga Departamenti Special i Gjykatës së Apelit.

Çeku: Është i mundur anëtarërsimi i Kosovës në NATO me procedura të përshpejtuara

Ish-ministri i FSK-së, Agim Çeku, thotë se anëtarësimi i Kosovës në NATO është orientimi ynë strategjik dhe se pranimi në këtë Aleancë me procedurë të pë...

22 vjet nga demilitarizimi i UÇK-së, ja marrëveshja

Sot mbushen 22 vjet nga nënshkrimi i marrëveshjes për demilitarizimin e UÇK-së, ku janë përfshirë në detaje fazat e dorëzimit të armëve, mbajtjes së ...

Detaje nga aktgjykimi i përfunduar, pse u liruan 12 të akuzuarit në rastin “Veteranët”

Gjykata e Prishtinës i ka liruar 12 të akuzuarit për rastin “Veteranët” me aktgjykimin e shpallur më 19 janar 2021.

Agim Çeku flet pas sfidës nga prokurori Blakaj për publikimin e inçizimeve në rastin “Veteranët”

Kryetari i komisionit shtetëror për verifikimin dhe njohjen e statusit të veteranit të UÇK-së Agim Çeku ka folur pas deklaratave të ish- prokurorit special, Elez Blakaj i ...

Blakaj sfidon anëtarët e Komisionit për veteranët: Nëse besoni se jeni të pastër - publikoni audio-incizimet

Ish-prokurori special, Elez Blakaj, i cili e kishte hetuar rastin e njohur në publik si “Veteranët” ka reaguar pas vendimit i cili i liroi nga akuza 12 anëtarët ...

VIDEO: Arsyetimi i Gjykatës për lirimin nga akuzat të 12 të akuzuarve për fryrjen e listave të veteranëve

Gjykata e Prishtinës ka shpallur vendimin  në rastin e njohur si “Veteranët”,  duke i liruar nga akuza  12 persona të akuzuar për keqpërdorim të pozitës apo ...

Prokuroria paralajmëron ankesë për vendimin e gjykatës në rastin "Veteranët"

Gjykata e Prishtinës sot ka shpallur aktgjykimin në rastin e njohur si “Veteranët”, duke i liruar nga akuza 12 persona të akuzuar për keqpërdorim të pozitës ...