Postet nga: anetaresimi i Kosoves

ShBA-të për aplikimin e Kosovës në Këshillin e Evropës: Kosova si vend sovran, përcakton prioritetet e politikës së jashtme

Ambasada Amerikane në Kosovë ka thënë se Kosova dhe Serbia janë dy vende sovrane dhe si të tilla të njëjtat kanë të drejtë që të përcaktojnë prioritetet ...

DASH: Kosova dhe Serbia i zgjedhin vetë prioritetet për politikë të jashtme

“Kosova dhe Serbia janë shtete sovrane, të cilat kanë të drejtë të zgjedhin vetë prioritetet e tyre për politikë të jashtme”, ka thënë një zëdhënës ...

Zyrtare: Kosova e dorëzon aplikimin për anëtarësim në Këshillin e Evropës (VIDEO)

Ministrja e Punëve të Jashtme dhe Diasporës, Donika Gërvalla, zyrtarisht ka dorëzuar aplikimin e Kosovës për anëtarësim në Këshill të Evropë...

Vuçiq flet për aplikimin e Kosovës në Këshill të Evropës: Lojë e vendeve kryesore perëndimore

Vuçiq flet për aplikimin e Kosovës në Këshill të Evropës: Lojë e vendeve kryesore perëndimore

Presidenti i Serbisë, Aleksandar Vuçiq, ka ‘zbutur’ qëndrimin e tij për aplikimin e Kosovës në Këshillin e Evropës.

Aplikimi i Kosovës në Këshill të Evropës, Vuçiq mbledh nesër Këshillin e Sigurisë

Pas lajmit se Kosova do të aplikojë sot për antarësim në Këshillin e Evropës, mediat serbet raportojnë se presidenti i Serbisë, Aleksandar Vuçiq do të ...

Çfarë është Këshilli i Evropës, ku Kosova synon të aplikojë?

Kosova pritet të aplikojë sot për anëtarësim në Këshillin e Evropës.

Ministria e Drejtësisë i dërgon letër Konferencës së Hagës për anëtarësimin e Kosovës

Shqyrtimi i anëtarësimit të Kosovës në Konferencën e Hagës ka shtyrë Ministrinë e Drejtësisë t'i drejtohet me një letër.