Postet nga: gjykata supreme

Gjykata e liron nga aktakuza Agim Ademin

Gjykata Themelore e Prishtinës ka marrë aktgjykim me të cilin i ka liruar nga akuza kryetarin e FFK-së Agim Ademi dhe Muharrem Ramës.

Raportimi i KALLXO.com, ish-kryeprokurori Buzhala kishte thënë në komisionin disiplinor se pyetjet e testit do t’ia dërgonte djalit

Kliko këtu, bashkohu në grupin e KALLXO në Viber dhe informohu në kohë reale me lajmet kryesore gjatë ditës

Raportimi i KALLXO.com për skandalin me pyetjet e testit: Supremja vërteton degradimin e ish-kryeprokurorit të Gjakovës, Ramiz Buzhala

Kliko këtu, bashkohu në grupin e KALLXO në Viber dhe informohu në kohë reale me lajmet kryesore gjatë ditës

'Bllokimi i përmbarimit mbi 3.5 milionësh' nga llogaria e Llamkos-it, Dhoma e Posaçme kishte lëshuar udhëzim për pezullimin e procedurave përmbarimore

Deputetja e LDK-së, Hykmete Bajrami, më 9 shkurt gjatë seancës së Kuvendit të Kosovës, deklaroi se me 30 dhjetor të 2022-ës nga fondi i mirëmbesimit të AKP-së janë ...

Rasti “Monstra”, Supremja prej 25 nëntorit 2022 në pritje të mendimit nga Prokuroria

Lënda për rastin “Monstra” më 25 nëntor ka arritur në Gjykatën Supreme për shqyrtim, ndërkaq në po të njëjtën datë Supremja e ka ...

Supremja pezullon lejet dhe licencat për ndërtimin e hidrocentraleve në Lumbardh

Gjykata Supreme e Kosovës, ka nxjerrë vendim me të cilin i pezullon lejet dhe licencat për ndërtimin e hidrocentraleve në Lumbardh.

Supremja refuzon ankesën e Shqipdon Fazliut për procesin e Kryeprokurorit të Shtetit

Gjykata Supreme e ka hedhur poshtë ankesën e Shqipdon Fazliut, një prej kandidatëve për Kryeprokuror të Shtetit, i cili ka ushtruar ankesë për vlerësim të ...

Enver Peci jep dorëheqje nga pozita e Kryetarit të Gjykatës Supreme

Këshilli Gjyqësor i Kosovës (KGJK) sot mbajti takimin e 300-të, në të cilin zyrtarisht trajtoi dorëheqjen e Enver Pecit nga detyra e Kryetarit të Gjykatës ...