Ndërtimi i pasigurt - LIVE

Në emisionin “Kallxo Përnime” po ndiqni reportazhet që flasin rreth shkeljeve të të drejtave të punëtorëve, sigurisë në punë, ndërtimit të pasigurt e privatizimit.

Po ashtu, në emision po transmetohen pamjet nga aksioni i Inspektoratit të Punës në dy biznese në rajonin e Ferizajt.

Çka u gjet gjatë kontrollit në një biznes mobilierie në Ferizaj?

Pse u ndërpre puna në një kantier ndërtimi në Ferizaj?

Në pjesën e dytë të emisionit ndiqeni hulumtimin “Dosja e pronave në Gjakovë”.

Si dyshohet se u privatizuan pronat publike në Gjakovë?

Çka thotë Komuna e Gjakovës për këto prona dhe kujt i mbetet ‘faji’?