Postet nga: arme pa leje

Ekzaminim i ri psikiatrik për Pjetër Ndrecajn

 

Policia konsfiskon thikë e boks hekuri në një kafeteri në Podujevë

Dy netë më parë, pak para mesnatës policia kishe marrë një informacion në lidhje me një mosmarrëveshje në një kafeteri në Podujevë.

Gjakovë - Shtyhet për të katërtën herë gjykimi në rastin e vrasjes së Arlind Hanës

 

I akuzuari për dhunë në familje e quan absurd vendimin e Gjykatës që të mos i afrohet gruas

Agron Demiri, i akuzuar për armëmbajtje pa leje, dhunë në familje dhe mos përfillje të Gjykatës, ka dalur sot para gjykatësit në Gjilan për ...

Aksion i Policisë në Prishtinë, arrestime e armë të konfiskuara

Policia e Kosovës ka zhvilluar një aksion në rajonin e Prishtinës mbrëmjen e kaluar.

Gjilan - I akuzuari për gjuajtje me armë pa leje e pranon fajin

Ramadan Ademi, i akuzuar për armë mbajtje pa leje dhe shkaktim të rrezikut të përgjithshëm, ka dalur para gjykatësit në Gjilan për t`u pë...

Gjakovë - Shtyhet seanca për rastin e vrasjes së Arlind Hanës

Seanca ndaj Esat Bajramit, i akuzuarit për vrasjen e Arlind Hanës, është shtyrë për datën 27 shkurt.

Gjakovë- shtyhet seanca për rastin e vrasjes së Arlind Hanës

Në rastin e të akuzuarit Esat Bajrami për vrasjen e Arlind Hanës, sot ishte planifikuar të mbahej seanca e parë e rigjykimit, mirëpo e njëjta u ...

Do NOT follow this link or you will be banned from the site!