Postet nga: KEDS

Punime të domosdoshme për siguri të sistemit, KEDS njofton ku do të ketë nesër ndërprerje të rrymës

Kompania për Distribuimin e Energjisë Elektrike në Kosovë (KEDS) njofton se më 19.04.2024 do të kryhen punime të domosdoshme për siguri të sistemit energjetik. Si rezultat, në disa lokalitete ...

Punime të domosdoshme për siguri të sistemit, KEDS njofton ku do të ketë nesër ndërprerje të rrymës

Kompania për Distribuimin e Energjisë Elektrike në Kosovë (KEDS) njofton se më 18.04.2024 do të kryhen punime të domosdoshme për siguri të sistemit energjetik.

Punimet në rrjet, KEDS njofton se ku do të ketë nesër ndërprerje të rrymës

Kompania për Distribuimin e Energjisë Elektrike në Kosovë (KEDS) njofton se më 17.04.2024 do të kryhen punime të domosdoshme për siguri të sistemit energjetik.

Punimet në rrjet, KEDS njofton se ku do të ketë nesër ndërprerje të rrymës

Kompania për Distribuimin e Energjisë Elektrike në Kosovë (KEDS) njofton se më 16.04.2024 do të kryhen punime të domosdoshme për siguri të sistemit energjetik.

Punimet në rrjet, KEDS njofton se ku do të ketë nesër ndërprerje të rrymës

Kompania për Distribuimin e Energjisë Elektrike në Kosovë (KEDS) njofton se më 15.04.2024 do të kryhen punime të domosdoshme për siguri të sistemit energjetik.

Fejzullahu: KEDS, KESCO dhe KOSTT-i gjatë krizës energjetike kanë bërë devijime të qëllimshme

Kryesuesi i bordit të Zyrës së Rregullatorit të Energjisë (ZRRE), Ymer Fejzullahu, ka thënë se për shkak të krizës energjetike në Kosovë, në tri vitet e ...

Pse nuk u mor parasysh kërkesa e KEK për rritje të rrymës për KEDS, KESCO dhe KOSTT?

Korporata Energjetike e Kosovës (KEK) ka kërkuar rritjen e çmimit të energjisë elektrike për KEDS, KESCO dhe KOSTT.

Punimet në rrjet, KEDS njofton se ku do të ketë nesër ndërprerje të rrymës

Kompania për Distribuimin e Energjisë Elektrike në Kosovë (KEDS) njofton se më 12.04.2024 do të kryhen punime të domosdoshme për siguri të sistemit energjetik.