Postet nga: pronat

Shqipëri, të drejtat e pronësisë, Qeveria ndryshon qëndrim për programin e BE-së

Shqipëria vazhdon të luftojë me çështjet që burojnë nga të drejtat e pagarantuara të pronës. BE i ka ofruar Shqipërisë mbështetje në këtë fushë pë...

Prishtina 2023

Raporti për shfrytëzimin e banesave sociale në kryeqytet, ato në ‘Breg të Diellit’ nxisin polemika

Kuvendi Komunal i Komunës së Prishtinës në një seancë të jashtëzakonshme ka shqyrtuar raportin e komisionit për verifikimin e shfrytëzimit dhe statusit të banesave sociale ...

Komuna e Prishtinës identifikon pronat e uzurpuara në zonën industriale, së shpejti merren masa

Komuna e Prishtinës në një seancë të jashtëzakonshme ka shqyrtuar raportin për shfrytëzim të pronave komunale në zonën industriale të kryeqytetit.

Lagjja në Gjakovë – shtëpitë në pronësi të banorëve, oborret në pronësi të Komunës

Nëntë familje në Gjakovë nuk po mund të regjistrojnë në emër të tyre pronat ku i kanë shtëpitë, prona të cilat janë në emër të Komunë...

Çka thotë Komuna e Gjakovës për dyshimet për tjetërsimin e pronave publike?

Një grup banorësh në lagjen ‘Blloku i luftëtarëve’ në Gjakovë janë në hall me pronat e tyre.

Ndërtimi i pasigurt - LIVE

Në emisionin “Kallxo Përnime” po ndiqni reportazhet që flasin rreth shkeljeve të të drejtave të punëtorëve, sigurisë në punë, ndërtimit të pasigurt e privatizimit.

MKRS stopoi privatizimin e ‘Kosova Filmit’

Shtëpia më e vjetër për prodhimin e filmit në vend, “Kosova Filmi” së shpejti mund të bëhet një njësi në kuadër të Qendrën ...

Manastiri i Deçanit e “mirëpret” me kushte Kurtin

“Unë jam kryeministri i parë i Kosovës, me të cilin priftërinjtë ortodoksë në Manastirin e Deçanit nuk pranojnë të takohen”.