array(1) {
 [0]=>
 array(3) {
  ["square_thumb"]=>
  bool(true)
  ["archive_color"]=>
  string(7) "#ae1919"
  ["menu_attr"]=>
  string(5) "Ekipi"
 }
}
Luljeta Beselica

Luljeta Beselica

Luljeta Beselica merret me gazetari që 8 vjet. Më 1 shkurt të vitit 2023 u bë pjesë e Kallxo.com, si ndihmëse redaktore dhe gazetare hulumtuese. Në të kaluarën, sa ka qenë pjesë e KTV-së, Luljeta ka trajtuar storje të ndryshme nëpër komuna të vendit, probleme të qytetarëve e keqpërdorime.