Kanioni i Shushicës, Foto: KALLXO.com

LIVE - Bjeshkët e Pambrojtura

Komuna e Pejës e ka hapur një rrugë në Kanionin e Shushicës, pjesë e zonës së parë të mbrojtur të Parkut Kombëtar “Bjeshkët e Nemuna”.

Jeta Xharra, përmes hulumtimit në teren, e ka dokumentuar dëmtimin e zonës së mbrojtur.

Në KallxoPërnime do të ndiqni se çfarë thonë zyrtarët që janë të thirrur për të mbrojtur “Bjeshkët e Nemuna” dhe çfarë thotë kryetari i Komunës së Pejës për punimet e realizuara pa lejen mjedisore?

Po ashtu do të prezantohen dëshmi si është dëmtuar Kanioni.

Ndiqeni hulumtimin dhe debatin me:

Gazmend Muhaxheri – Kryetar i Komunës së Pejës

Elbasan Shala – Drejtor i Inspektoratit në Ministrinë e Mjedisit

Naim Bytyçi – Asamblist në Komunën e Pejës

Fatmir Morina – Drejtor i Parkut Kombëtar “Bjeshkët e Numuna”

Agron Nikqi – Drejtor i Shërbimeve Publike në Pejë

Arsim Shehu – Pronar i Kompanisë