Postet nga: Komuna e Pejës

LIVE - Bjeshkët e Pambrojtura

Komuna e Pejës e ka hapur një rrugë në Kanionin e Shushicës, pjesë e zonës së parë të mbrojtur të Parkut Kombëtar "Bjeshkët e Nemuna".

Rrëfimi për tragjedinë në Pejë dhe burokracinë

Në murin që e shpoi fuqia e ujit Milaim Ademaj e ka të vështirë të kalojë. Hapësira e krijuar e ngulfatë në kujtime, e mërzia i vë...

Protesta e banorëve të Stankajt, kërkojnë ujësjellës, Komuna e Pejës premton zgjidhje

Banorët e fshatit Stankaj të Pejës sot kanë protestuar, duke kërkuar që edhe fshati i tyre të përfshihet në projektin për ujësjellësin.

Djali “inspekton” punimet e kompanisë së babait të tij në Rugovë (VIDEO)

Një kompani nga Peja, pronari i së cilës është babai i kryesuesit të Kuvendit Komunal të Pejës, për disa vite me radhë mori tenderë nga ekzekutivi lokal, ...

Shkeljet që zvarritën tenderin për ndërtimin e rrugëve në Pejë

Komuna e Pejës i ka përzgjedhur për kontratë 7 operatorë të ndryshëm për 7 Lotet e tenderit për shtrimin e rrugëve në këtë komunë, ...

Borxhi ndaj Komunës së Pejës u rrit mbi 1 milion e 600 mijë euro më 2022

Në vitin 2022 borxhi ndaj Komunës së Pejës u rrit për 1 milion e 681 mijë e 237 euro.

Muhaxheri: Komuna e Pejës s’e ka asnjë inspektor, dhanë dorëheqje

Kryetari Gazmend Muhaxheri ka thënë se Komuna e Pejës aktualisht nuk e ka asnjë inspektor që inspektojnë ndërtimet.

Komuna e Pejës bën thirrje që të kufizohen lëvizjet me vetura, shkak pastrimi i rrugëve

Komuna e Pejës iu ka bërë thirrje qytetarëve që nga sot t'i kufizojnë maksimalisht lëvizjet me vetura nëpër rrugët e qytetit.