Postet nga: Ministria e Mjedisit

Ministri Aliu raporton për planin hapësinor për parkun kombëtar 'Bjeshkët e Nemuna'

Ministri i Mjedisit, Planifikimit Hapësinor dhe Infrastrukturës, Liburn Aliu, në Komisionin për Mjedis ka thënë detaje për planin hapësinor të Parkut Kombëtar “Bjeshkë...

Kritikohet ministri Liburn Aliu që nuk mori pjesë në Samitin për Lumenjtë e Kosovës

Aktivisti austriak nga ‘Riverwatch’, Ulrich Eichelmann, ka kritikuar ministrin e Mjedisit, Planifikimit Hapësinor dhe Infrastrukturës, Liburn Aliun, që nuk mori pjesë në Samitin për Lumenjtë e Kosovë...

Ministria e Mjedisit planifikon të digjitalizojë pagesën për shërbimet e ujit

Autoritet i Rajonit të Pellgjeve Lumore (ARPL) si institucion përgjegjës për menaxhimin e resurseve ujore në Kosovë, e që funksionon në kuadër të Ministrisë së Mjedisit, ...

Aliu: Gjendja me mbeturinat është e rëndë

Në Komisionin për Mjedis, Ushqim, Bujqësi, Planifikim dhe Zhvillim është duke raportuar Ministri i Ministrisë së Mjedisit, Planifikimit Hapësinor dhe Infrastrukturës, Liburn Aliu.

Pezullohet Pëlqimi Mjedisor për kompaninë që synon ndërtimin e çimentores në Klinë (DOKUMENT)

Ministria që drejtohet nga Liburn Aliu të martën mori një vendim që pezullon pëlqimin mjedisor të kompanisë e cila synon ndërtimin e një fabrike të çimentos në ...

Rama: Është kapur dhe është dërguar në mbajtje qeni që sulmoi mjekët në QKUK

Kryetari i Komunës së Prishtinës, Përparim Rama, ka njoftuar se është kapur qeni i cili kishte sulmuar dje tre mjekë në Qendrën Klinike Universitare të Kosovë...

Nënshkruhet sot marrëveshja mes UP-së dhe Ministrisë së Mjedisit

Universiteti i Prishtinës “Hasan Prishtina”, sot ka nënshkruar marrëveshje bashkëpunimi me Ministrinë e Mjedisit, Planifikimit Hapësinor dhe Infrastrukturës.

'Pishtarët' reagojnë pasi Ministria e Mjedisit nuk mori parasysh komentet e tyre për draft udhëzimin administrativ

Organizata "Pishtarët" kanë reaguar pasi thonë se Ministria e Mjedisit ka përfunduar draft udhëzimin administrativ për procesin e dhënies së lejeve mejdisore, dhe sipas tyre, ...