Postet nga: liburn aliu

Ndërmarrja Publike Banesore mohon pretendimet e ministrit Aliu se ka shkelje ligjore në projektin milionësh

Kryeshefi i Ndërmarrjes Publike Banesore (NPB), Hajdar Hoxhaj, ka reaguar pasi ministri i Infrastrukturës, Liburn Aliu, tha se ka shkelje ligjore në projektin për ndërtimin e ...

Ministri Liburn Aliu kërkon që të hetohet NPB për projektin shumëkatësh në Lakrishtë

Ministri i Mjedisit, Planifikimit Hapësinor dhe Infrastrukturës, Liburn Aliu ka kërkuar që të hetohet projekti i Ndërmarrjes Publike Banesore (NPB), për ndërtimin e një ...

Aliu: Duhet të bëhet linja hekurudhore Prishtinë – Durrës, e më pas Prishtinë - Nish

Liburn Aliu, ministër i Mjedisit, Planifikimit Hapësinor dhe Infrastrukturës, ka thënë se Kosova duhet ta bëj fillimisht lidhjen hekurudhore nga Prishtina në Durrës, e ...

Fluturimet ajrore do të jenë më të lira, Kosova së shpejti do përdor edhe korridorin ajror të Shqipërisë

Gjenerali KFOR-it në Kosovë, Franco Federici, ka dhënë detaje lidhur me mundësinë që fluturimet civile ajërore drejtë Kosovës të kryhen jo vetëm nga Maqedonia e ...

Liburn Aliu: Na duhet një korridor hekurudhor që na lidh me Durrësin

Ministri i Mjedisit, Planifikimit Hapësinor dhe Infrastrukturës, Liburn Aliu gjatë konferencës së sotme tel foli për zgjerim të pistës së Aeroportit Ndërkombëtar “Adem ...

Pista e Aeroportit “Adem Jashari”, do të rritet nga 2,500 në 3,050 metra

Ministri i Mjedisit, Planifikimit Hapësinor dhe Infrastrukturës, Liburn Aliu bashkë me përfaqësues të KFOR-it dhe LIMAK kanë dhënë detaje për projektin për zgjerim ...

Kosova nënshkruan marrëveshje për hekurudhat me vendet e rajonit

Ministri i Mjedisit, Planifikimit Hapësinor dhe Infrastrukturës, Liburn Aliu gjatë ditës së sotme ka qëndruar në kryeqytetin serb, Beograd,

Aliu: Asnjë hidrocentral nuk do të lejohet të punojë përderisa nuk do t`i përmbush kriteret mjedisore

Ministri i Mjedisit, Planifikimit Hapësinor dhe Infrastrukturës, Liburn Aliu në konferencë për media ka folur për hidrocentralet dhe veprimin e tyre në Kosovë.