Postet nga: Gazmend Muhaxheri

Si u vlerësua Komuna e Pejës në vitin 2019 nga Ministria e Pushtetit Lokal

Ministria e Pushtetit Lokal në Kosovë përmes një raporti të publikuar ka vlerësuar performancën e Komunave, duke u ndalur në 19 fusha e tregues të ndryshëm pë...

Anëtarët e LDK-së në Pejë bëhen drejtorë shkollash

Gazmend Muhaxheri dhe LDK udhëheq me Komunën e Pejës që dy mandate radhazi. E gjatë kësaj kohe, disa anëtarë të kësaj partie u bë...

Shpenzimet e parasë publike, Gazmend Muhaxheri shpenzoi gati 3 mijë litra naftë brenda një viti

I pari i Komunës së Pejës, Gazmend Muhaxheri, gjatë vitit të kaluar shpenzoi 2 mijë e 982 litra naftë.

Për 1 vit, Komuna e Pejës harxhoi më shumë se 65 mijë euro në dreka dhe darka

Komuna e cila drejtohet nga Gazmend Muhaxheri i LDK-së vetëm për dreka dhe darka zyrtare brenda vitit 2019 shpenzoi mbi 65 mijë euro.

Lotët e Gazit që nuk ia sollën investimet në turizmin e Pejës

Bota e njeh Martin Luter Kin-un si njeriun që kishte një ëndërr e cila sot është pothuajse e jetësuar. Në frymën e aktivistit amerikan, lideri i qytetit ...

Tenderi i kurdisur i Komunës së Pejës për bizneset e Ramiz Kelmendit, VV në Pejë kërkon të nis hetimet Prokuroria

Dje gjatë ditës, KALLXO.com raportoi mbi tenderin që Komuna e Pejës kurdisi ndaj familjes së ish-deputeti të LDK-së dhe biznesmenit nga Peja, Ramiz Kelmendi.

Komuna e Gazmend Muhaxherit kurdis tenderin për familjarët e Ramiz Kelmendit

Familja e Ramiz Kelmendit ia pa hajrin pandemisë. Një tender i Komunës së Pejës për furnizim me produkte ushqimore për familjet në nevojë çoi rreth 100 mijë ...

Krizat që LDK nuk mund t'i mbajë brenda mureve të veta

Vjosa Osmani e AgimVeliu, dy nënkryetarët nga tetë sa i ka Lidhja Demokratike e Kosovës, janë përfshirë së fundmi në akuza publike të ashpra mes vete, ...