Postet nga: bjeshkët e nemuna

Rugovasit, kundërshtojnë Planin Hapësinor për Parkun Kombëtar ‘Bjeshkët e Nemuna’

Banorët e Rugovës kanë shprehur shumë kundërshtime lidhur me Planin Hapësinor për Parkun Kombëtar ‘ Bjeshkët e Nemuna’, i propozuar nga Ministria e Planifikimit ...

Mungesa e planeve për zhvillimin e turizmit në parkun e mbrojtur 'Bjeshkët e Nemuna'

Territori i Bjeshkëve të Nemuna që nga viti 2013 është shpallur Park Kombëtar. Pjesa ku përfshin Rugovën është ende një temë e diskutueshme për problemet e ...

Banorët e fshatit Stankaj të Rugovës kundërshtojnë projektin e komunës që sipas tyre po i lë pa ujë

Banorët e fshatit Stankaj po vazhdojnë të kundërshtojnë një projekt të komunës së Pejës që planifikon ta dërgoje ujin prej burimit të fshatit të tyre ...

Erërat e forta shkaktojnë përhapje të madhe të zjarrit në Shtupeq të Madh

Ka 10 ditë që zona të tëra në fshatin Shtupeq i Madh në Rugovë janë përfshirë nga zjarret.

Rreth 50 hektarë pyje digjen në Bjeshkët e Nemuna

Zjarri i krijuar në parkun nacional “Bjeshkët e Nemuna” është lokalizuar dhe asnjë qytetarë nuk është lënduar.

Madhështia e Bjeshkëve të Nemuna

Teksa eksploron natyrën nuk mund të ecësh pa e parë vëmendshëm shumëllojshmërinë e luleve. Të vogla, të mëdha, të bardha, bojëqielli, të ...

Nuk e ndalin ndërtimin e hotelit pa leje në Parkun Kombëtar ‘Bjeshkët e Nemuna’, prokuroria hap rast tjetër penal

KALLXO.com ka raportuar për një rast ku Prokuroria e Pejës ka ngritur aktakuzë ndaj Mahir Shalës, nga kompania ndërtuese ‘INTERN INVESTMENT GROUP’, me seli në ...