Postet nga: Komisioni për Mbikëqyrje të Financave Publike

LDK: Shqetësuese dyshimet e Auditorit për keqpërdorimin e mbi 800 mijë eurove

Lidhja Demokratike e Kosovës (LDK), ka mbajtur konferencë për media në të cilën shefi i grupit parlamentar njëherësh edhe anëtari i Komisionit për ...

Auditori Besnik Osmani para Komisionit raporton për sfidat që përballet ZKA

Sfidat që ka sjellë Ligji për Pagat në Zyrën Kombëtare të Auditimit (ZKA), dhe moszbatimi i rekomandimeve janë disa nga shqetësimet që u ngritën sot ...

Auditori: Raportet e Auditimit po mbajnë Qeverinë të përgjegjshme për shpenzimin e parasë publike

Me temën  “Mbikëqyrja Parlamentare e Financave Publike” është mbajtur sot konferenca rajonale e organizuar nga Komisioni për Mbikëqyrje të Financave Publike në bashkëpunim me GIZ.

Auditori Gjen Parregullsi për MASHT-in e Udhëhequr nga Arsim Bajrami

Përfaqësues të Auditorit të Përgjithshëm kanë gjetur një sërë parregullsish në Ministrinë e Arsimit, Shkencës dhe Teknologjisë (MASHT), për vitin 2016, në kohën ...

Zgjidhen me Short Auditorët për Financat e Partive

Në mbledhjen e Komisionit për Mbikëqyrjen e Financave Publike janë zgjedhur me short 10 auditorë që do të auditojnë raportet financiare të subjekteve politike.

Hyseni: MPB-në e Gjeta me 60 Punëtorë me Kontratë mbi Vepër

Ministri i Punëve të Brendshme, Skënder Hyseni ka raportuar sot para Komisionit për Mbikëqyrje të Financave Publike lidhur me raportin e auditimit të vitit 2015 për ...