Kontingjenti i FSK-së në Shqipëri, vazhdojnë kërkimet për trupin të shtetasit të Kosovës në lumë

Një kontingjent i specializuar i Forcës së Sigurisë së Kosovës (FSK) po vazhdon kërkimet, së bashku me ushtrinë e Shqipërisë, për gjetjen e një trupit, shtetas i Kosovës, i cili dyshohet se ka rënë në lumin Buna.

“Po vazhdon operacioni i Kërkim Shpëtimit në lumin Buna në Republikën e Shqipërisë, në bashkëpunim me Forcat e Armatosura të Shqipërisë, me qëllim kërkimin dhe gjetjen e qytetarit nga Kosova i cili ka rënë aksidentalisht në lumin Buna” – thuhet në njoftim.

Kontigjent i specializuar i FSK-së dërgohet në Shqipëri në kërkim të trupit të shtetasit të Kosovës në lumë