Postet nga: agjencia për parandalimin e korrupsionit

Buleshkaj: Vitin e kaluar jemi njoftuar për një politikan që i ka pasë 5 milionë euro në një bankë në Zvicer

Në emisionin "KallxoPernime", drejtori i Agjencisë për Parandalimin e Korrupsionit, Yll Buleshkaj, ka thënë se në vitin 2023 janë njoftuar për një politikan, të cilit nuk ia pë...

Drejtori i APK-së: Kontratat njëburimore për gullash do të arsyetoheshin nëse Ushtria e Kosovës mbetet pa bukë 

Mbi 117 milionë euro ishte vlera e kontratave të lidhura me procedurë të negociuar pa publikim të njoftimit të kontratës gjatë vitit 2023. 

“Politikanë e profesorë universitarë e kanë deklaruar këstin e kredisë sa paga e tyre” 

Drejtori i Agjencisë për Parandalimin e Korrupsionit, Yll Buleshkaj, ka thënë se regjistrat e deklarimit të pasurisë së zyrtarëve publikë të cilët janë publikuar në muajin ...

Buleshkaj: Zyrtarët publikë në deklarimin e pasurisë kanë deklaruar shumë të mëdha të parave e pronave

Agjencia për Parandalimin e Korrupsionit në muajin prill ka publikuar regjistrat e deklarimit të pasurisë së zyrtarëve publikë duke përfshirë ndër të tjerë politikanët, profesorë...

DIREKT - Intervistë me drejtorin e Agjencisë për Parandalimin e Korrupsionit, Yll Buleshkaj

Sonte në emisionin "KallxoPernime" do të ndiqni intervistën me drejtorin e Agjencisë për Parandalimin e  Korrupsionit, Yll Buleshkaj. 

Kryetari i Gjakovës me mbi gjysmë milioni pasuri të paluajtshme

Ardian Gjini, kryetar i Komunës së Gjakovës, njëherësh nënkryetar i parë i Aleancës për Ardhmërinë e Kosovës, ka deklaruar në Agjencinë ...

Alban Hyseni deklaron 1 euro të ardhura të bashkëshortes nga biznesi

Alban Hyseni, kryetar i Komunës së Gjilanit dhe kryetar i degës së Lëvizjes Vetëvendosjes në këtë qytet ka deklaruar se posedon një veturë në vlerë ...

Pasuria që kreu i Ferizajt e ka deklaruar në Agjencinë Kundër Korrupsionit

Kryetari i Komunës së Ferizajt, Agim Aliu, i cili njëkohësisht është edhe kryetar i Asociacionit të Komunave të Kosovës dhe kryetar dege i Partisë Demokratike të ...