Postet nga: deklarimi i pasurisë

AKK tregon se kur do të publikohen deklarimet e pasurisë së zyrtarëve publikë në Kosovë

Agjencia Kundër Korrupsionit (AKK) ka deklaruar se ka pranuar një numër të konsiderueshëm të formularëve të deklarimit të pasurisë të zyrtarëve publik në Kosovë.

Shpallja e vendimit ndaj Asamblistit Fitim Guda

Të mërkurën e pranoi fajësinë, sot dënohet asamblisti i LDK-së në Gjilan

Fitim Guda, asamblist i LDK-së në Kuvendin Komunal të Gjilanit, është dënuar nga Gjykata për veprën penale të mos deklarimit të pasurisë.

Gjykimi ndaj Fitim Gudes në gjykaten e Gjilanit

Asamblisti i LDK-së në Gjilan e pranon fajësinë në akuzat e Prokurorisë

Fitim Guda, asamblist i LDK-së në Kuvendin Komunal të Gjilanit, ka dalë sot para gjykatësit për t`u përballur me akuzën e Prokurorisë, e cila atë ...

Haradinaj privatizoi 200 hektarë tokë të shtetit me çmim 3.75 euro për ari

Kryetari i AAK-së dhe ish kryeministi i vendit, Ramush Haradinaj në vitin 2009 kishte blerë një ari tokë për 3,75 euro nga Agjencioni Kosovar i Privatizimit.

Gjakovë: Asamblisti i LDK-së del në gjyq për mosraportim të Golfit të djalit, ndihet i pafajshëm

Asamblisti i LDK-së, Sadik Hoti u deklarua i pafajshëm në akuzën e Prokurorisë në Gjakovë për mosraportim ose raportim të rremë të pasurisë.

Gjakovë- Ish asamblisti i PDK-së pranon fajin për mosraportim të pasurisë

Ilir Beqiri, ish-asamblist i PDK-së në Gjakovë doli sot para gjykatës si i akuzuar për mos raportim ose raportim të rrejshëm të pasurisë.

Shukri Buja Nervozohet në Gjykatësen dhe Prokuroren

Shukri Buja Nervozohet në Gjykatësen dhe Prokuroren

Seanca gjyqësore ndaj ish kryetarit të komunës së Lipjanit, Shukri Buja, është shtyrë për shkak të mungesës së prokurores së rastit.

Berat Buzhala Dënohet me 1 Mijë e 400 Euro për Mosdeklarim Pasurie

Ish-deputeti i PDK-së në fillim u dënua me dy muaj burg dhe 200 euro gjobë, por pastaj i tërë dënimi iu kthye në dënim me para.