Drejtori i Agjencisë për Parandalimin e Korrupsionit, Yll Buleshkaj, Foto: KALLXO.com

DIREKT - Intervistë me drejtorin e Agjencisë për Parandalimin e Korrupsionit, Yll Buleshkaj

Sonte në emisionin “KallxoPernime” do të ndiqni intervistën me drejtorin e Agjencisë për Parandalimin e  Korrupsionit, Yll Buleshkaj. 

Në “KallxoPernime” me Yll Buleshkajn do të diskutohet:

– Pse kemi kaq shumë milionerë me paga të shtetit?

– Pse ka pak konfiskime të pasurisë së politikanëve? 

– Si do të bëhët kontrolli i pasursisë së zyrtarëve publikë?

– A po i mbikëqyrë Agjencia për Parandalimin e Korrupsionit tenderët e Ministrisë së Infrastrukturës? 

– Çfarë thotë drejtori i Agjencisë për Parandalimit të Korrupsionit për tenderët njëburimor? 

Këto dhe shumë të tjera do të diskutohen në emisionin që transmetohet nga ora 20:10 në Facebook të Kallxo.com dhe RTV Dukagjini.