Liqeni i Përlepnicës - 14.09.2019 ,..

FOTO: Liqeni i Përlepnicës ka shteruar pothuajse krejtësisht

Qytetarët e Gjilanit dhe fshatrave të kësaj komune janë duke u përballur me reduktime të ashpra të ujit.

Ka muaj që kur kjo komunë është në krizë të furnizimit me ujë të pijshëm për qytetarët e saj, si pasojë e mungesës së rezervave të mjaftueshme të ujit.

KALLXO.com ju sjellë disa fotografi që tregojnë për rënien e nivelit të ujit në Liqenin e Përlepnicës, një prej rezervuarve të ujit prej nga furnizohen qytetarët e Komunës së Gjilanit me ujë të pijshëm.

Gazetari i KALLXO.com, Taulant Osmani ka qëndruar gjatë ditës së sotme (14.09.2019) te Liqeni dhe nga fotografitë që ka realizuar shihet se liqeni ka shteruar pothuajse krejtësisht.

Situata e furnizimit me ujë të pijshëm edhe më tutje vazhdon të jetë në gjendje të jashtëzakonshme për qytetarët e Gjilanit të cilët janë duke u përballur me reduktime të ashpra të furnizimit me ujë.

Për më shumë shihni fotografitë e realizuar nga Taulant Osmani, gazetari i KALLXO.com:

 

Liqeni i Përlepnicës - 14.09.2019
Liqeni i Përlepnicës – 14.09.2019
Liqeni i Përlepnicës - 14.09.2019
Liqeni i Përlepnicës – 14.09.2019
Liqeni i Përlepnicës - 14.09.2019
Liqeni i Përlepnicës – 14.09.2019
Liqeni i Përlepnicës - 14.09.2019
Liqeni i Përlepnicës – 14.09.2019
Liqeni i Përlepnicës - 14.09.2019
Liqeni i Përlepnicës – 14.09.2019
Liqeni i Përlepnicës - 14.09.2019
Liqeni i Përlepnicës – 14.09.2019
Liqeni i Përlepnicës - 14.09.2019
Liqeni i Përlepnicës – 14.09.2019

Kriza për ujë në Gjilan, a po rrezikohen rajonet tjera?

.