Postet nga: aktakuzë

Aktakuzë ndaj tre personave në lidhje me rastin e deportimit të shtetasve turq

Prokuroria Speciale ka ngritur aktakuzë ndaj të pandehurve D.G., V.K, dhe Rr.S., për veprat penale “Keqpërdorimi i pozitës apo autoritetit zyrtar dhe “Privimi i ...

Pal Lekaj, Betim Reçica

Aktakuza: Betim Reçica kërkoi që komisioni të takohej me Pal Lekajn para shpalljes së fituesit të tenderit

Ish- sekretari i Ministrisë së Infrastrukturës, Betim Reçica po akuzohet për disa vepra penale përfshirë ushtrim ndikimi, shpëlarje të parave si dhe dy vepra të ...

Ngritet aktakuzë ndaj personit që dëgjohet duke e kërcënuar kryesuesen e vendvotimit në Lipjan

Prokuroria në Prishtinë, ka ngritur aktakuzë ndaj personit i cili përdori fjalë kërcënuese ndaj kryesueses së vendvotimit në gjimnazin “Ulpiana” në Lipjan, të dielen më 14 shkurt, gjatë ...

Prishtinë - aktakuzë për tre vepra penale

Prokuroria Speciale ka ngritur aktakuzë për tre vepra penale kundër katwr të pandehurve B.R., I.B., M.E., dhe L.L.

Gjakovë - Aktakuzë ndaj tre zyrtarëve të Spitalit 'Isa Grezda'

Prokuroria e Gjakovës, përkatësisht prokurori Ramiz Buzhala ka ngritur aktakuzë kundër tre personave për veprën penale të keqpërdorimit të detyrës zyrtare.

Prokuroria Speciale me aktakuzë kundër 15 personave

Prokuroria Speciale ka ngritur aktakuzë në Gjykatën e Prishtinës, kundër pesëmbëdhjetë të pandehurve, A. K., A. K., I. V., B. I., S. F.,  F. M., ...

Aktakuzë për organizim dhe pjesëmarrje në grup terrorist, në tentativë

Prokuroria Speciale e Kosovës ka ngritur aktakuzë ndaj një personi me inicialet R. Z. Në njoftimin e saj Prokuroria Speciale ka bërë të ditur veprimet e saj lidhur ...

Aktakuzë për kërcënim me vdekje ndaj ambasadorit Qëndrim Gashi

Një kërcenim i bërë përmes rrjetit shoqëror Facebook ka rezultuar me ngritje të aktakuzës për veprën penale “Shtytja për kryerjen e veprave ...