Postet nga: uji

Gjendja pas rrjedhjes së ujit nga tavani në klinikën e QKUK-së – VIDEO

Si pasojë e reshjeve të shiut, uji ka depërtuar brenda Klinikës së Otoringolaringologjisë (ORL) në Qendrën Klinike Universitare të Kosovës (QKUK).

Turbullirë e ujit në kanalin e Ibër Lepencit, ndërpritet furnizimi në disa zona të rajonit të Prishtinës

Kompania Rajonale e Ujësjellësit (KRU) Prishtina ka njoftuar për ndërprerjen ujit të pijes në Fushë Kosovë në lagjen “Kalabria”, në një pjesë të Prishtinës, Drenasit ...

Situata me reshjet e shiut, IKShPK me rekomandime për konsumimin e ujit

Instituti Kombëtar i Shëndetësisë Publike të Kosovës (IKShPK) njofton se pas situatës së krijuar nga reshjet e shiut bashkë me Qendrën Rajonale të Shë...

Dëmtohet gypi kryesor furnizues, mbeten pa ujë disa fshatra të Vushtrrisë

Kompania Rajonale Ujësjellësi "Mitrovica", ka njoftuar se si pasojë e dëmtimit të gypit kryesor furnizues, pa ujë të pijes kanë mbetur fshatrat e  Vushtrrisë Nedakoc, Sfaraqak, Pestovë, ...

KRU 'Mitrovica' njofton për ndërprerje të ujit në Skenderaj

Për mbi pesë orë pritet të ketë ndërprerje të furnizimit me ujë të pijes për tërë Skenderajn.

Ndërprerje e përkohshme e ujit të pijes në Shipol të Mitrovicës

Në Shipol të Mitrovicës do të ketë ndërprerje të ujit të pijës prej orës 10:30 deri në ora 12:00, si pasojë e punimeve në rrjetin e ujësjellë...

Kosovarët e paguajnë me shëndetin e tyre çmimin e furnizimit të palicensuar me ujë

Qindra fshatra në Kosovë nuk janë të lidhur me ujësjellës të licencuar, duke vënë në rrezik shëndetin e banorëve të tyre.

Të dielën mbesin pa ujë Graçanica dhe disa fshatra të Prishtinës

Kompania Rajonale e Ujësjellësit “Prishtina”, ka njoftuar se nesër për shkak të disa punimeve teknike, në gypin magjistral të çelikut fi 600 mm Badoc - Prishtinë, pa ...