FOTO: Grumbull bërlloku afër kontejnerit të zbrazët

Në mes të dy kontejnerëve të mbushur me mbeturina është një i zbrazët.

E në mes të të zbrazëtit dhe njërit prej të mbushurve është një grumbull bërlloku.

Kjo është pamja nga lagjja “Arbëria” në Prishtinë.

Arsyen pse nuk i ka hedhur mbeturinat në kontejnerin e zbrazët i di vetëm ai që e ka bërë këtë veprim.

Këto janë pamjet që një qytetar i ka dërguar në adresë të KALLXO.com:

 

Ky botim është prodhuar me përkrahjen e Bashkimit Evropian. Përmbajtja e këtij botimi është përgjegjësi e BIRN-it dhe në asnjë mënyrë nuk mund të konsiderohet si qëndrim i Bashkimit Evropian.