Postet nga: bekim jashari

Skenderaj, hapen 39 puse për ujë të pijshëm për familjet në nevojë

Kryetari i Komunës së Skenderajt, Bekim Jashari sot ka nënshkruar memorandum bashkëpunimi me organizatën “Qatar Charity”, për hapjen e 39 puseve për ujë të pijshë...

Komuna e Skenderajt në prag të festës ndanë pako ushqimore për 4000 familje

Komuna e Skenderajt ka njoftuar se në prag të festës së Fitër Bajramit, në bashkëpunim më donatorët ka nisur radhën e dytë të shpërndarjes ...

Skenderaj: Nis ndërtimi i ujësjellësit për 10 fshatra

Ka filluar sot ndërtimi i ujësjellësit edhe në 10 fshatra të Skenderajt.

Skenderaj - Fermerët e shqetësuar, nuk kanë ku ta shesin qumështin

Komuna e Skenderajt, njofton se kryetari Bekim Jashari, sot ka pritur në takim  Shoqatat e prodhuesve dhe përpunuesve të qumështit të  rajonit të Skenderajt.

Komuna e Skenderajt - kallxo.com

Skenderaj, 40 mijë euro përkrahje emergjente për klubet sportive

Kryetari i Komunës së Skenderajt, Bekim Jashari, ka njoftuar se Komuna ka ndarë 40 mijë euro ndihmë për klubet sportive.

Takohen tre kryetarët e komunave për menaxhimin e situatës me COVID-19 në nivel rajoni

Gjatë ditës së stome, kryetarët e komunave të Mitrovicës, Vushtrrisë, dhe Skenderajt, së bashku me përfaqësues të instituconeve shëndetësore kanë mbajtur një takim ...

Skenderaj - kallxo.com

Një pacient nga Skenderaj shërohet nga COVID-19

Kryetari i Komunës së Skenderajt, Bekim Jashari ka njoftuar se nga 5 pacientë nga kjo komunë, një pacient është shëruar, një tjetër duke u shëruar, kurse 3 të ...

Skenderaj, qytetari pagoi 26 cent më shumë në arkë, marketi gjobitet me 400 euro

Inspektorët komunalë të Skenderajt kaë gjobitur me 400 euro një supermarket që rriti çmimin e produktit tek arka.