Postet nga: Izrael

Netanyahu prin në zgjedhjet e Izraelit

Rezultatet preliminare tregojnë se kryeministri i Izraelit, Benjamin Netanyahu, i fitoi zgedhjet e përgjithshme në këtë vend.

Izraeli mban zgjedhjet e treta brenda vitit

Izraeli zhvillon të hënën zgjedhjet e treta në më pak se një vit, me synim të dhënies fund të bllokadës politike, ndërkohë që kryeministri i ...

Akuzë për korrupsion ndaj kryeministrit të Izraelit

Kryeministri izraelit, Benjamin Netanyahu, u padit zyrtarisht për korrupsion, pasi ai tërhoqi kërkesën e tij për imunitet parlamentar nga ndjekja penale.

Netanyahu tërheq kërkesën për imunitet nga ndjekja penale

Kryeministri i Izraelit, Benjamin Netanyahu, ka thënë se do të tërheqë kërkesën e tij për imunitet parlamentar nga ndjekja penale në tre raste të korrupsionit, ...

ISIS kërcënon Izraelin me sulme

Grupi militant Shteti Islamik u zotua se do ta shndërrojë Izraelin në shënjestër kryesore të sulmeve të tij.

Netanyahu do t'i kërkojë parlamentit imunitet nga ndjekja penale

 

Izraeli do të lëshojë lejet e udhëtimit për të krishterët në Gaza

Izraeli ka ndryshuar një vendim të mëparshëm, dhe tani do t'i lejojë të krishterët në Rripin e Gazës të udhëtojnë në Jeruzalem dhe Bregun Perë...

Shpërndahet parlamenti, Izraeli tri palë zgjedhje për një vit

Izraeli do të mbajë zgjedhjet e reja të përgjithshme më 2 mars 2020.