Postet nga: Mbeturinat

VIDEO - Kontejnerët e bërllokut të stërmbushur, ndërsa anash tyre duket sikur të ishte deponi

Mbeturina të shumta, brenda dhe jashtë kontejnerëve në komunën e Fushë Kosovës.

FOTO - Mbeturina të shumta në rrugën 'Isa Kastrati' në Prishtinë

Mbeturina të shumta, të hedhura jashtë kontejnerëve dhe në rrugë po i japin një pamje të shëmtuar kryeqytetit.

FOTO - Kontejnerë të stërmbushur me mbeturina në Veternik

Pamje të mbeturinave të shumta janë parë mëngjesin e sotëm, brenda dhe jashtë kontejnerëve në rrugën “Shkupi” në Veternik.

Donjeta Sahatçiu: Prej sot fillim i ri me ndërmarrjen 'Pastrimi'

Nënkryetarja e Komunës së Prishtinës nga radhët e PDK-së, Donjeta Sahatçiu ka reaguar lidhur me shkarkimin e kryeshefit të ndërmarrjes “Pastrimi”, Burim Kelmendi.

Shkarkohet kryeshefi i kompanisë së mbeturinave 'Pastrimi'

Bordi i Kompanisë Rajonale të Mbeturinave “Pastrimi”, sot ka shkarkuar nga pozita e Kryeshefit Ekzekutiv, Burim Kelmendin, me pretendimin se i njëjti ka keqmenaxhuar ndërmarrjen.

Kontejnerë të stërmbushur në rrugën ‘Fazli Grajçevci’ - Foto

Kontejnerë të stërmbushur me mbeturina të hedhura brenda e jashtë tyre po i japin një pasqyrë të shëmtuar rrugëve në Prishtinë.

Kompania 'Pastrimi' sërish nuk do të mbledhë mbeturinat, shkak mbyllja e deponisë ku zbrazen kamionët

Kompania Rajonale ‘Pastrimi’ ka njoftuar se nuk do mbledh mbeturinat pasi deponia  ku zbrazen kamionët është mbyllur nga ana e Kompanisë për Menaxhimin e Deponive të Kosovës (...

Kompania ‘Pastrimi’ sërish me probleme për mbledhjen e mbeturinave, i kufizohet orari deponimit

Kompania Regjionale e Mbeturinave ‘Pastrimi’ ka njoftuar se prapë ka probleme me mbledhjen e mbeturinave, pasi që Kompania për Menaxhimin e Deponive në Kosovë (KMDK), i ka kufizuar orarin ...