Postet nga: prishtina

Prishtina e kalon 100-shin e të infektuarve me COVID-19 brenda ditës

Instituti Kombëtar i Shëndetësisë Publike  ka njoftuar se nga 429 mostra të marra, 195 prej tyre kanë rezultuar pozitiv me virusin corona.

Ambasadorja e Finlandës reagon për pakujdesinë e qytetarëve, Prishtinën e quan qytet festiv

Ambasadorja e Finlandës në Kosovë, Pia Stjernvall përmes rrjetit Twitter ka reaguar për numrin e madh të rasteve me COVID-19 në Prishtinë dhe pakujdesinë e qytetarëve.

Prishtina hap tender për ndërtimin e objektit të bashkësisë lokale në fshatin Marec

Komuna e Prishtinës ka shpallur tender për ndërtimin e objektit të bashkësisë lokale dhe ofiçarisë në fshatin Marec.

Dita e Çlirimit: Shpend Ahmeti i ndan Sabri Fejzullahut “Çelësin e Prishtinës”

Me rastin e 11 qershorit, Ditës së Çlirimit, kryetari i komunës së Prishtinës, Shpend Ahmeti i ka ndarë sot “Çelësin e Prishtinës”, këngëtarit Sabri ...

Komuna e Prishtinës me tender 109 mijë eurosh për sigurim të automjeteve

Komuna e Prishtinës ka hapur tender për sigurimin e automjeteve të Komunës, vlera e të cilit parashihet të jetë 109 mijë euro. Kjo kontratë është duke u realizuar ...

Prishtinë, fillon vendosja e pritoreve të reja për autobusë

Komuna e Prishtinës ka nisur r vendosjen e pritoreve të reja për autobusët urban, që do jenë të pajisura me panel informues.

Komuna e Prishtinës planifikon shtrimin e 35 kilometra shtigje për çiklizëm

Kryetari i Komunës së Prishtnës Shpend Ahmeti kohët e fundit ka promovuar qarkullimin me biçikleta në Komunë, kjo edhe si një mënyrë për parandalimin ...

10 raste me COVID-19 sot, reagon kryetari i Prishtinës

Sot në Kosovë janë regjistruar 40 raste të reja me COVID-19, prej tyre 10 në Prishtinë.

Do NOT follow this link or you will be banned from the site!