Postet nga: "Kodra e trimave"

Kontributi bamirës i Shoqatës ‘Nënë Tereza’ gjatë viteve 90-ta

Shërbimet humanitare të Shoqatës bamirëse “Nënë Tereza” gjatë viteve 90-ta, kohë kur vendi po përballej me krizë në të gjitha sferat, sipas disa aktivistëve ...

Lagjia ‘Kodra e Trimave’ në Prishtinë e mbushur me mbeturina (FOTO)

Aq mbeturina ka në një pjesë të lagjes së ‘Kodra e Trimave’ të Prishtinës, sa ajo mund të konsiderohet si një deponi e tyre. Pirgje të bërllokut, të ...

Një objekt i ri policie në “Kodrën e Trimave”

Stacioni Policor në lagjen “Kodra e Trimave” në Prishtinë, do të bëhet me objekt të ri.

Nis ndërtimi i bibliotekës në lagjen ‘Kodra e Trimave’ në Prishtinë

Komuna e Prishtinës ka nisur ndërtimin e qendrës kulturore për të rinj - bibliotekës në lagjen Kodra e Trimave në Prishtinë.

E papastruar dhe e errët, rruga 'Orikumi' në 'Kodrën e Trimave' pret fshesat dhe dritat

 

Aksion i gjerë policor në 'Kodrën e Trimave' në Prishtinë

Policia e Kosovës mëngjesin e sotëm ka nisur një operacion policor në lagjen “Kodra e Trimave” në Prishtinë.

Policia jep detaje për zjarrin që përfshiu dy shtëpi në Prishtinë

Dy shtëpi janë përfshirë nga flakët në lagjen 'Kodra e Trimave' në Prishtinë.

Banorët e ‘Kodrës se Trimave’ në hall nga qarkullimi i kamionëve - FOTO

Banorët e lagjes “Kodra e Trimave” të Prishtinës po ankohen se në një rrugë të kësaj lagjeje, shenja e trafikut ku parandalon qarkullimin e mjeteve me peshë ...