Postet nga: Klinë

400 mijë euro për liqenin akumulues në Komunën e Klinës

Në vitin që vjen, parashihet të ndërtohet liqeni akumulues për ujë të pijshëm në Komunën e Klinës. Në projektin e titulluar “Ndërtimi i Liqenit ...

Dy të arrestuar për ndërtim pa leje në sheshin e Klinës

Dy persona janë arrestuar gjatë ditës së djeshme pasi që të njëjtit dyshohet se kanë ndërtuar pa leje në sheshin "Faruk Elezi", në Klinë.

Katër të arrestuar në një fshat të Klinës pas një mosmarrëveshjeje

Katër persona janë arrestuar nga policia gjatë ditës së djeshme në fshatin Perqevë të Klinës.

Vetura e vjedhur në Klinë gjendet e braktisur në autostradë

Një veturë e cila ishte vjedhur në fshatin Zajm të Klinës është gjetur e braktisur në hyrje të autostradaës “Arbër Xhaferi”.

Përleshje mes të miturve, arrestohen dy persona në Klinë

Policia e Kosovës ka njoftuar se ka arrestuar dy persona, njëri nga ta i mitur pasi me datë 25 tetor, të njëjtit kishin sulmuar  një person tjetër ...

Klinë, godet me veturë fëmijën këmbësor

Një fëmijë këmbësor është dërguar në QKUK pas lëndimeve që ka pësuar pasi është goditur nga një veturë.

Klinë: Arrestohet pronari i lokalit të bixhozit dhe pesë persona të tjerë

Gjashtë persona janë arrestuar në Klinë pasi të njëjtit ishin duke luajtur bixhoz në një lokal.

Komuna e Klinës rrezikon të paditet për shkak të investimeve në prona të pa shpronësuara

Raporti i Auditimit për vitin 2019, për Komunën e Klinës, tregon se kjo komunë rrezikon të përballet me padi në të ardhmen për shkak të ...