Ekspozita ‘Dhuna nuk fshehet mrena mureve’. Foto: Isa Vatovci

Hapet ekspozita ‘Dhuna nuk fshehet mrena mureve’

Organizuar nga Rrjeti i Grave të Kosovës (RrGK) është hapur sot (nga ora 10:00 deri 16:00) në Sheshin “Skënderbeu” në Prishtinë ekspozita, ‘Dhuna nuk fshehet mrena mureve’.

Hapja e kësaj ekspozite ka për qëllim të ngrisë vetëdijen e qytetarëve të Republikës së Kosovës në lidhje me dhunën në familje dhe për t’i njoftuar ata për së afërmi me përgjegjësitë që institucione të ndryshme qeveritare dhe jo-qeveritare kanë ndaj tyre, për mbrojtje nga dhuna në familje.

Ekspozita ‘Dhuna nuk fshehet mrena mureve’. Foto: Isa Vatovci
Ekspozita ‘Dhuna nuk fshehet mrena mureve’. Foto: Isa Vatovci
Ekspozita ‘Dhuna nuk fshehet mrena mureve’. Foto: Isa Vatovci
Ekspozita ‘Dhuna nuk fshehet mrena mureve’. Foto: Isa Vatovci
Ekspozita ‘Dhuna nuk fshehet mrena mureve’. Foto: Isa Vatovci