Postet nga: ekspozita

Veprat e Alban Mujës ekspozohen në Galerinë Kombëtare

Alban Muja ka hapur sonte në Galerinë Kombëtare të Kosovës ekspozitën personale “Whatever Happens, We Will Be Prepared” (Çfarëdo që ndodh, ne do të jemi të ...

Nesër mbahet punëtoria artistike në kujtim të ngjarjeve të 11 shtatorit 2001 në SHBA

Edicioni i dytë i “Prishtina Art Colony” do të mbahet nesër, më 11 shtator 2021, duke filluar ora 11:00, në oborrin e restorant “Taverna” në Prishtinë.

Ekspozita në kujtim të fëmijëve të vrarë e të zhdukur gjatë luftës në Kosovë ende pa hapësirë të përhershme

Në njërin nga muret e bodrumit të Bibliotekës “Hivzi Sylejmani” në Prishtinë, janë të shkruar emrat e 1024 fëmijëve të vrarë dhe 109 fëmijëve të zhdukur ...

Veprat e Adem Dërmakut ekspozohen nesër në Galerinë e Ministrisë së Kulturës

Krijuesi Adem Dërmaku do të hapë nesër në Galerinë e Ministrisë së Kulturës ekspozitën personale, "Nuk është diçka e njëanshme".

Hapet Panairi i Librit të Vjetër, të Rrallë dhe të Përdorur

Mijëra libra të rrallë e të vjetër janë ekspozuar sot në platenë e Teatrit Kombëtar të Kosovës, në kuadër të Panairi i Librit të Vjetë...

Të premten hapet Panairi i Librit të Vjetër, të Rrallë dhe të Përdorur

Edicioni i dytë i Panairi të Librit të Vjetër, të Rrallë dhe të Përdorur do të nisë të premten, më 30 korrik 2021.

Hapet ekspozita me veprat e koleksionit të 'Grand Hotel'-it në Prishtinë

Rreth 50 vepra të artit pamor nga 27 artistë, nga koleksioni i hotelit “Grand Hotel” në Prishtinë janë ekspozuar sonte në Galerinë Kombëtare të Kosovës, në kuadër të ekspozitë...

Sot hapet ekspozita ‘Grandart 1970- 2000’ 

Koleksioni i veprave artistike të Hotel “Grand” në Prishtinë ekspozohet sot në Galerinë Kombëtare të Kosovës, në kuadër të ekspozitës, “Grandart 1970- 2000”.