Isa Vatovci

Isa Vatovci

Isa Vatovci është bërë pjesë e Ekipit të Kallxo.com nga shtatori i 2018. Ka një përvojë të gjatë si gazetar dhe ka punuar në disa media në vend. Ka diplomuar në Fakultetin Filologjik në Degën e Letërsisë dhe Gjuhës Shqipe. Specialiteti i tij është kultura, temat nga trashëgimia, por nuk lë anash as ato sociale.  Letërsia është pasioni i tij. Pavarësisht se  është rritur me veprat e Kadarenë, është Shekspiri ai që  i jep kuptim dëshirës për t’iu rikthyer leximit.

Gjilan, jepet nesër premiera e shfaqjes për fëmijë, ‘Youtuber-i sekret’

Lexim skenik për veprën kushtuar Flora Brovinës në qendrën malazeze  

Fituesit e Festivalit Mbarëkombëtar të Këngës Popullore

Debat në Prishtinë në mbrojtje të Teatrit të Tiranës, Edi Rama konsiderohet fajtori kryesor për rrënimin

Baleti 'Le Corsaire'  jepet sot në skenën e Teatrit Kombëtar

‘Vrapo pas gruas tënde’ shfaqet sot në Teatrin e Gjilanit

'Integra' publikon raportin plot vërejtje për Institutin Albanologjik të Prishtinës

'Integra' publikon raportin plot vërejtje për Institutin Albanologjik të Prishtinës

Mbrojtësit e Teatrit të Tiranës lobojnë në Prishtinë për mbrojtjen e objektit

Mbrojtësit e Teatrit të Tiranës lobojnë në Prishtinë për mbrojtjen e objektit

‘Pesë stinët e armikut të popullit’ jepet sot nëTeatrin e Prizrenit

Poezitë e Naime Beqirajt botohen në Bullgari

Rahovec, mbahet sot Festivali Mbarëkombëtar i Këngës Popullore

Hapen edhe tri minibiblioteka në lagjet e Prishtinës

Franca nderon regjisoren Blerta Zeqiri me dekoratën ‘Kalorëse në Urdhrin e Artit dhe Letërsisë’