Kjo është Draft-Rezoluta e pozitës për Dialogun – DOKUMENT

Liderët e koalicionit qeveritar, të cilët sot i ka mbledhur në kabinetin e tij Kryeparlamentari Kadri Veseli, kanë hartuar një Draft-Rezolutë për Dialogun, e cila pritet t’i propozohet për harmonizim edhe opozitës.

Veseli i ka ftuar sot në takim kryeministrin Ramush Haradinaj, zëvendëskryeministrat Fatmir Limaj, Enver Hoxhaj dhe Dardan Gashi, para të cilëve ka shtruar nevojën për arritjen e konsensusit mes partive politike parlamentare lidhur me Dialogun.

Draft-Rezoluta përmban 6 pika, në të cilat theksohen parimet kryesore të pjesëmarrjes së Kosovës në Dialog.

Më poshtë, teksti i plotë i Draft-Rezolutës:

 

Draft- Rezoluta

Draft – Rezoluta

06 Tetor 2018 - 16:23

Erjonë Popova 06/10/2018 - 16:23
NDËRVEPRIMI0
Prishtina Insight
NA NDIQNI

Send this to a friend