Postet nga: pozita

PDK dhe AAK nuk votojnë për rendin e ditës, dështon raportimi i ministrit Krasniqi në Komision

Në mungesë të kuorumit për të votuar rendin e ditës, ka dështuar mbledhja e Komisionit për Mbikëqyrjen e Financave Publike.

Muja: Në këtë sesion kemi miratuar rreth 50 ligje

Deputeti i Lëvizjes Vetëvendosje, Armend Muja pas përfundimit të seancës së Kuvendit të Kosovës, të fundit për këtë sesion, e ka quajtur si ...

Opozita e lëshon mbledhjen e Komisionit për buxhet - VIDEO

Deputetët e partive në pozitë dhe opozitë kanë treguar moskoordinim në lidhje me mbajtjen e mbledhjes së Komisionit për Buxhet në kuadër të Kuvendit të Kosovës.

Kuvendi ndryshon rendin e ditës, opozita lëshon sallën

Deputetët e Partive opozitare, LDK, PDK dhe AAK kanë lëshuar sallën e Kuvendit të Kosovës në seancën e cila në rend dite ka shqyrtimin e ...

Vlerësimi jo-transparent i deputetëve për kandidatët në garë për anëtar të bordit të RTK-së

Procesi i rekrutimit të një anëtari të bordit të Radio Televizionit të Kosovës është përcjellur me mungesë të theksuar të transparencës gjatë fazës së vlerë...

Këta janë 5 personat në garë për pozitën e Sekretarit të Zyrës së Kryeministrit

Pesë persona ia kanë mësyrë pozitës së Sekretarit të Përgjithshëm në Zyrën e Kryeministrit të Kosovës.

Kuvendi nuk ka kuorum për votimin e projektligjeve

Kuvendi i Kosovës nuk kishte kuorum që të votojë projektligjet që janë në rend dite.

LIVE - Qytetarët kërkojnë t`u lejohet tërheqja e 30% të mjeteve nga TRUST-i

Qytetarë të shumtë janë mbledhur para Qeverisë në shenjë proteste për lejim të tërheqjes së 30 për qind të mjeteve të TRUST-it.