Postet nga: Opozita

Opozita thotë se tërheqja nga gazi rrezikon partneritetin me SHBA-në

Tërheqja e Qeverisë së Kosovës nga projekti për ndërtimin e infrastrukturës së gazit të financuar nga Korporata e Sfidave të Mijëvjeçarit e Qeverisë ...

Opozita e ashpër me Qeverinë për deklarimet rreth arkivit të UÇK-së

Deklarata e zëvendëskryeministrit të Kosovës për Integrime Evropiane, Zhvillim dhe Dialog, Besnik Bislimi rreth hapjes së arkivit të Ushtrisë Çlirimtare të Kosovës (UÇK) në ...

Fati i Berishës lë në hije rikthimin e opozitës në parlament

Partia Demokratike e Shqipërisë do t’i japë fund bojkotit të parlamentit të premten, por ajo përballet me pyetje serioze se si do të trajtojë një vendim të ...

Opozita kërkon angazhim më të madh nga Qeveria në ballafaqim me pandeminë

Deputeti nga radhët e Partisë Demokratike të Kosovës, Abelard Tahiri në mbledhjen e Kuvendit ka kërkuar angazhim më të madh nga Qeveria për përbaltjen me ...

Kalon projektligji për mbeturinat nga industritë nxjerrëse të mineraleve

Projektligji për mbeturinat nga industritë nxjerrëse të mineraleve është votuar në parim nga deputetët me 74 vota për, asnjë kundër dhe asnjë abstenim.

Opozita nuk merr pjesë në votimin e bordit të ZRrE-së

PDK, LDK dhe AAK e kanë lëshuar sallën e Kuvendit të Kosovës gjatë pikës për zgjedhjen e kryesuesit dhe dy anëtarëve të ZRrE-së.

Kuvendi miraton projektligjin për Identifikimin elektronik dhe shërbimet e besuara në transaksionet elektronike

Me 66 vota për, asnjë kundër dhe një abstenim Kuvendi ka miratuar Projektligjin për Identifikimin elektronik dhe shërbimet e besuara në transaksionet elektronike.

Ditë dështimesh në Kuvend, s'kalon asnjë nga katër marrëveshjet ndërkombëtare

Asnjë nga katër marrëveshjet ndërkombëtare që ishin paraparë të votoheshin në seancën e sotme plenare të Kuvendit të Kosovës, nuk është arritur të miratohen. ...