Transferi i dyshimtë i milionave nga Skenderaj në Turqi

Të premten, emisioni “Drejtësia Në Kosovë” transmetoi hulumtimin që zbulon të dhëna nga një dosje financiare e një grupi të dyshuar të cilët kanë transferuar rreth dy milionë euro nga banka në Skenderaj për në bankat turke.

Hulumtimi që përdor të dhëna financiare nga një hetim i një grupi të drogës zbardh se prokuroria e Mitrovicës kishte anashkaluar hetimin e rrjedhjes së parave.

Dosja e fjetur për më shumë se dy vite është zbuluar nga ekipi i Drejtësia në Kosovë.

Në pjesën e dytë të emisionit “Drejtësia në Kosovë” transmetoi rrëfimin e një prindi nga Gjakova i cili ka ngritur dyshime për parregullsi gjatë operimit të së bijës së tij në Spitalin Rajonal të Gjakovës.

Vajza e Zymer Lulashit nga Gjakova kishte vdekur më 19 mars të këtij viti pas një ndërhyrjeje kirurgjike.

Si e rrëfen babai vdekjen e të bijës dhe bashkëbisedimin me doktorin që i operoi vajzën?

Si priti babai i Dëshira Lulashit për një orë autoambulancë për ta transferuar të bijën nga Spitali i Gjakovës në QKUK?

Gjithashtu në emisionin e sotëm mund të ndiqni edhe arsyetimin e doktorit që operoi vajzën e Zymer Lulashit.

Çka thotë drejtori i Spitalit Rajonal të Gjakovës në lidhje me rastin?

Cilat veprime i ka ndërmarrë prokuroria dhe policia pas marrjes se raportit për një vdekje të dyshimtë në QKUK?