Postet nga: Drejtësia në Kosovë

Policia interviston të dyshuar për betonimin e autostradës nga familja e zëvendësministrit të AAK-së

Drejtori i Departamentit për Hetime në Policinë e Kosovës, Riza Shillova ka thënë se rasti i gjetjes së hulumtimit të KALLXO.com e cila zbardh mënyrë...

VIDEO: Snajperistët u angazhuan në aksionin në veri

Në operacionin e ndërmarrë të martën në komunat në veri të Kosovës kundër rrjetave të kontrabandës dhe krimit të organizuar, Policia e Kosovës ka ...

Aksioni i Policisë në veri

Emisioni “Drejtësia në Kosovë” transmetoi rrjedhën e operacionit për luftimin e kontrabandës.

Pamjet e përleshjeve policia gjuan me armë në Zubin Potok

Në emisionin e sotëm të Drejtësia në Kosovë u shfaqën pamjet ekskluzive të aksionit të policisë i cili u zhvillua më 28 maj kryesisht në veriun e Mitrovicë...

Xhirime ekskluzive të arrestimeve të eprorëve të policisë në Leposaviq e Zubin Potok

Në emisionin e sotëm të Drejtësia në Kosovë u shfaqën pamjet ekskluzive të aksionit të policisë i cili u zhvillua më 28 maj kryesisht në veriun e Mitrovicë...

Pamje ekskluzive të arrestimeve të policëve në stacionin policor në Mitrovicë

Në emisionin e sotëm të "Drejtësia në Kosovë" u shfaqën pamjet ekskluzive të aksionit të policisë i cili u zhvillua më 28 maj kryesisht në veriun e Mitrovicë...

Aksioni në veri pamjet kur policia gjuan "shock bomba" në Zubin Potok

Në emisionin e sotëm të Drejtësia në Kosovë u shfaqën pamjet ekskluzive të aksionit të policisë i cili u zhvillua më 28 maj kryesisht në veriun e Mitrovicë...

VIDEO - Momenti kur plagoset njëri polic në Zubin Potok

Në emisionin e sotëm të Drejtësia në Kosovë u shfaqën pamjet ekskluzive të aksionit të policisë i cili u zhvillua më 28 maj kryesisht në veriun e Mitrovicë...