Oferta e muajit shtator për pushime në Bonita Luxury Resort

Muaji shtator për shumë njerëz paraqet kohën ideale për të pushuar.

Nëse për shumëkë muaji shtator ka simbolizuar fundin e pushimeve tashmë kjo gjë ka ndryshuar. Gjatë shtatorit mund të pushoni në qetësi të madhe me një mot të mirë duke shmangur vapën përvëluese. Prandaj, muaji shtator për shumë persona është i duhuri për të pushuar.

Bonita Luxury Resort është kujdesur të ofrojë çmime ekonomike me 40% zbritje për pakot ALL INCLUSIVE.

Të gjithë të interesuar mund të vazhdojnë të bëjnë rezervimet e tyre me çmime ekonomike duke përfituar nga oferta e shtatorit në shërbimet ALL INCLUSIVE.

Prandaj REZERVONI pushimet tuaja të shtatorit në Bonita Luxury Resort për një pushim plot relaks.

Bonita Luxury Resort i vendosur në Golem paraqet konceptin e hotelerisë me standard të lartë. Hoteli luksoz me 190 dhoma standarde, 100 apartamente dhe disa suita presidenciale të klasit të lartë, 4 pishina me AQUA PARK, plazhin me Beach Bar si dhe ushqime BIO plot shije mbetet destinacioni juaj i preferuar që i plotëson të gjitha kërkesat individuale dhe familjare.

I vetmi hotel në këtë rrethinë me AQUA PARK dhe 4 pishina përreth, 1 olimpike, 1 gjysëmolimpike si dhe 2 të tjera për fëmijë, Bonita Luxury Resort veçohet në këtë pjesë të bregdetit shqiptar.

Bonita ofron shërbime shumë dimenzionale për turistët e saj nga gjithë bota, ndërsa çdo ditë rritet numri i turistëve të huaj nga të gjitha vendet evropiane deri në Amerikën Latine. Bonita Luxury Resort është destinacion i pëlqyer nga shqiptarët e Kosovës, Maqedonisë, Luginës dhe padyshim Diaspora shqiptare.

Stafi profesional paraqet shembullin më të mirë të profesionalizmit dhe mikëpritjes të ndikuar edhe nga tradita shqiptare.

Në Bonita Luxuy Resort do të kaloni pushime të paharruara.

Rezervoni TANI dhe përfitoni nga OFERTA VERORE.

Rezervimet mund t’i bëni duke telefonuar në: +355 69 559 9916 (whatsApp) ose duke komunikuar nëpërmjet FACEBOOK dhe INSTAGRAM.

Artikuj të tjerë për hotelin:

  1. Oferta fantastike verore në resortin luksoz me Aqua Park – VIDEO
  2. Hoteli supermodern i vetmi me Aqua Park, ofertë dhe koncept i ri për turistët
  3. Resorti luksoz me AQUA PARK në Golem, mundësi fantastike për të kaluar pushime verore të paharruara
  4. Trendi më i ri i hotelerisë për 2023, Aqua Park dhe 4 pishina – VIDEO
  5. Pushimet verore në hotelin me Aqua Park, 4 pishina dhe kualitet të lartë në Golem
  6. Investimi i fundit hotelier në Golem, destinacion i turistëve vendor dhe të huaj
  7. Hoteli i standardit të lartë në Golem përmbush kërkesat turistike të këtij viti
  8. Hoteli luksoz në të cilin shërbehen ushqime bio të kualitetit të lartë
  9. https://kallxo.com/artikull-i-sponsoruar/hoteli-i-standardit-te-larte-sjell-oferten-all-inclusive-me-40-zbritje/