Postet nga: MCC

‘Marrëveshja me MCC’ - Qeveria autorizon koordinatorin Lum Mita për të lidhur kontrata

Qeveria ka miratuar vendimin për t’i dhënë autorizim për lidhje të kontratave koordinatorit kombëtar të ekipit për zhvillimin e kompaktit, Lum Mitës.

Eksperti vë në pikëpyetje investimin 200-milionësh në bateri: Nuk kanë jetëgjatësi të mjaftueshme

Eksperti i energjisë termike, Admir Shala, i cili ka qenë pjesë e Fondit të Kosovës për Efiçiencë të Energjisë, ka vënë në pikëpyetje investimin 200 milionë ...

Kryeshefja e MCC-së merr pjesë në përurimin e renovimit të Soliterëve në Prishtinë

Kryeshefja e Korporatës Sfidat e Mijëvjeçarit (MCC), Alice Albright ka marrë pjesë në përurimin e renovimit të 5 soliterëve në lagjen "Ulpiana" në kryeqytet.

Qeveria themelon grupin punues për përmbushjen e parakushteve për marrëveshjen me MCC-në

Qeveria themelon grupin punues për përmbushjen e parakushteve qe rrjedhin nga Marrëveshja Kompakt e Sfidave të Mijëvjeçarit (MCC).

Kujdes: Gjykatat e Kosovës i dënojnë personat që po falsifikojnë paratë

Gjykatat e Kosovës që nga fillimi i vitit 2022 e deri në muajin gusht, kanë dënuar 42 persona për falsifikim të parasë.

Llojet e ndihmës juridike falas

Personave të cilëve iu shkelet një e drejtë në procedurën gjyqësore dhe nuk kanë mundësi fiananciare t’i drejtohen një juristi mund të përfitojnë ndihmë ...

Si realizohet padia për përfitimin e pronës?

Shkurorëzimi i bashkëshortëve apo ndarja nga jeta përpos që ka pasojë prishjen e martesës gjithashtu sjell si nevojë edhe ndarjen e pasurisë.

Dënime deri në 15 vjet burg për marrje dhe dhënie ryshfeti

Marrja dhe dhënia e ryshfetit janë vepra penale të dënueshme me dispozitat e Kodit Penal të Kosovës.