Parregullsi në Hajvali

Një poster zgjedhor është vendosur afër Shkollës “Shkëndija” në Hajvali në kundërshtim me Ligjin për Zgjedhjet e Përgjithshme.

Në Shkollën “Shkëndija” në Hajvali, një poster zgjedhor është vendosur menjëherë pas rrethojave të saj.

Në këtë shkollë do të votohet sot, pasi aty ndodhet qendra e votimit 1927E.

Sipas ligjit për zgjedhjet nuk lejohen posterë e prapagandë zgjedhore në perimetrin prej 100 metrave nga qendrat e votimit.

KALLXO.com edhe më herët ka raportuar për parregullsi të tilla.

http://kallxo.com/gjnk/postere-te-fushates-zgjedhore-afer-qendrave-te-votimit-dhe-shkelje-tjera-tv/

11 Qershor 2017 - 08:41

Labinot Leposhtica 11/06/2017 - 08:41
NDËRVEPRIMI0

KRYESORE

Prishtina Insight
NA NDIQNI

Send this to a friend