array(1) {
 [0]=>
 array(3) {
  ["square_thumb"]=>
  bool(true)
  ["archive_color"]=>
  string(7) "#ae1919"
  ["menu_attr"]=>
  string(5) "Ekipi"
 }
}
Labinot Leposhtica

Labinot Leposhtica

Labinot Leposhtica është Koordinator i Monitorimit të Gjykatave dhe i Zyrës Ligjore të BIRN Kosova. Labinoti është diplomuar për juridik, ndërsa në studimet master i ka kryer në drejtimin “Kontratat Komerciale”, çka lë të nënkuptojë se problemet e natyrës civile-juridike janë të parapëlqyerat e tij, por nuk i shmanget as rasteve të natyrave tjera juridike. Disa procese gjyqësore, përveç rëndësisë profesionale që përbëjnë, e argëtojnë pa masë edhe në një nivel intelektual dhe njerëzor. Labinoti është lindur dhe jeton në Prishtinë.

Trupat Speciale të Sistemit të Drejtësisë me Performancë jo-Speciale 

Dosja e Prokurorisë “Brezovica”: Arma e rrallë që iu sekuestrua ish-kryetarit të Shtërpcës

Dosja e Prokurorisë për rastin "Brezovica": Ish-kryetari i Shtërpcës dyshohet se pranoi para dhe dhurata në vlerë 1 milion e 318 mijë euro

Dosja e Prokurorisë për rastin "Brezovica": Dyshohet se mbi 410 mijë euro ryshfet u dhanë për kompleksin dhe hotelin “Stella Consultiong”

Gjykata e Ferizajt bëhet me kryetar të ri

Apeli e kthen në rishqyrtim aktakuzën rastin e dëbimit të ‘gylenistëve’

Apeli e anulon vendimin e Themelores, Liburn Aliut i mbetet ende aktive aktakuza

Praktika e Gjykatave të Kosovës në zgjidhjen e rasteve të shpifjes dhe fyerjes

‘Burimet ndërkombëtare’ që nuk po konfirmohen dhe ndikimi i tyre tek lexuesi

Konferenca e UN: Gratë më të prekurat nga Pandemia por të përjashtuara nga vendimmarrja

Vizioni i kryesuesit të ri të KGjK-së

Albert Zogaj kryesues i ri i KGJK-së

Albina Shabani Rama

Kush është gjyqtarja që do të udhëheqë për 5 vjet me Gjykatën më të madhe në Kosovë

Albina Shabani Rama

Albina Shabani Rama zgjedhet kryetare e Gjykatës Themelore të Prishtinës

KGJK sot bëhet me kryesues, Gjykata e Prishtinës me kryetar