Postet nga: zgjedhjet 2017

KQZ paguan 647 komisionerët e angazhuar në procesin zgjedhor 2017

Komisioni Qendror i Zgjedhjeve ka bërë të ditur se gjatë  ditës së sotme është dërguar lista për pagesë e pjesës së fundit të stafit zgjedhor ...

KQZ Ende me Borxhe Ndaj Stafit të Zgjedhjeve Lokale

Komisioni Qendror i Zgjedhjeve u ka mbetur borxh 1,671 personave të cilët kanë qenë të angazhuar për zgjedhjet lokale 2017.

Rruga e Gjatë dhe e Vështirë e Rikthimit të LDK-së në Maje të Politikës

Rezultatet që mori LDK në raundin e parë të zgjedhjeve lokale në Kosovë treguan rritje të ndjeshme të popullaritetit të kësaj partie.

LDK-ja Shpall Fitoren në 5 Komuna, në 10 Garon në Balotazh

LDK ka shpallur fitore në këto zgjedhje. Zëdhënësi i këtij subjekti politik Lumir Abdixhiku, ka thënë se LDK është në garë në 15 komuna, kurse ...

42 Kandidatë nuk e Kanë Regjistruar Pronën Bashkë me Gratë

Analiza e të dhënave të mbledhura gjatë 30 debateve zgjedhore tregon se  32 prej kandidatëve janë përgjigjur se ende pasuria është e bashkësisë familjare, 16 prej kandidatëve janë ...

Vëzhguesit e BE-së Mbyllën një Mision, Filluan Tjetrin

Misioni për Vëzhgimin e Zgjedhjeve në Kosovë nga Bashkimi Evropian (EU EOM) sot prezantoi raportin final mbi zgjedhjet legjislative të 11 qershorit. Raporti përmban një vlerësim mbi ...

KQZ Shkatërroi Fletëvotimet e 11 Qershorit

Institucionet që do të duhej të formoheshin nga fletëvotimet e zgjedhjeve të 11 qershorit nuk janë formuar ende ndërsa Komisioni Qendror i Zgjedhjeve (KQZ) i ka shkatërruar sot ...

Tetë Shenjat e Shpresës nga Zgjedhjet e 11 Qershorit

Në javët e ardhshme mund të ketë shumë lojëra numrash dhe deputetësh përderisa koalicioni fitues i zgjedhjeve të 11 qershorit 2017, i drejtuar nga Ramush Haradinaj, po orvatet ...