Postet nga: Avdullah Hoti

Hoti kërkon mbikëqyrje rigoroze të zbatimit të masave anti-Covid-19

Kryeministri i Kosovës, Avdullah Hoti ka kërkuar nga inspektorati, policia dhe shtabet komunale shtimin e angazhimit të përgjithshëm dhe zbatimin rigoroz të masave për parandalimin ...

Hoti: Do të ketë masa të veçanta për festat e fundvitit

Kryeministri i Kosovës, Avdullah Hoti, tha sot se masat e vendosura për mbrojtje nga coronavirusi do të përfundojnë kur të përmbyllet pandemia.

A do të rrëzohet Qeveria nëse nuk miratohet Ligji për rimëkëmbje ekonomike, flet kryeministri

Kryeministri i Kosovës, Avdullah Hoti, është deklaruar rreth mundësisë së rënies të Qeverisë në rast se nuk mund të miratohet Projektligji për rimëkëmbjen ekonomike ...

Avdullah Hoti deklarohet për humbjen e LDK-së në Podujevë

I pyetur nëse humbjen në Podujevë e sheh si ndëshkim ndaj tyre për shkak të prishjes së koalicionit mes LDK-së dhe LVV-së në nivel qendror, kryeministri i ...

Hoti për situatën me COVID-19: Masat që janë në fuqi do të vazhdojnë

Kryeministri i Kosovës,  Avdullah Hoti, ka bërë të ditur se sugjerimi i institucioneve shëndetësore, përkatësisht IKSHPK-së, është që masat aktuale ndaj pandemisë të mbahen ...

Hoti: Gjysmëvjetori i parë shkollor përfundon më 18 dhjetor

Kryeministri i Kosovës, Avdullah Hoti, tha se pas bisedimeve që ka pasur me ministrin e Arsimit, Ramë Likaj, janë dakorduar që gjysmëvjetori i parë i vitit shkollor të ...

Qeveria

Ndahen 2 milionë euro për 156 biznese nga programi për rimëkëmbje ekonomike

Në kuadër të programit për rimëkëmbje ekonomike, përkatësisht masa 8, u ndanë 2 milionë euro, ndërsa përfitues janë 156 biznese, me rreth 500 punëtorë në ...

Hoti për çantën e vjedhur në Bruksel: Hetimi policor nga ana belge ende nuk është përmbyllur

Ariana Musliu Shoshi nga PDK-ja ka kërkuar sqarim nga kryeministri i Kosovës Avdullah Hoti, për vjedhjen e çantës së ekspertit Muhamet Mustafa, në Bruksel, në të ...