Liderët Opozitarë Arrijnë në Protestën e Pejës (FOTO)

Visar Ymeri i Vetëvendosjes dhe Ramush Haradinaj i AAK-së janë në shesh, ndërsa nuk është parë ende Fatmir Limaj nga NISMA.

Në vend të tij, protestës i është bashkuar Jakup Krasniqi.

Peja është qyteti i tretë pas Gjakovës dhe Gjilanit që opozita thërret protestë jashtë Prishtinës.

lideret16
Foto: Ramush Haradinaj dhe Visar Ymeri ne Protestë
lideret16a
Protesta në Pejë Foto: Shkodran Nikçi
lideret16c
Protesta në Pejë Foto: Shkodran Nikçi
lideret16d
Protesta në Pejë Foto: Shkodran Nikçi